Királynők

Bene Viola - Szeged Szépe 2017

Bene Viola.pngA 2017-es Szeged Szépe Gálaest és egyben döntő napja mindig is egy rendkívül meghatározó nap marad az életemben, amelyre mindig széles mosollyal az arcomon gondolok vissza. Minden a nyár eleji előválogatóval kezdődött, ahol még kicsit bizonytalanul, ám annál izgatottabban álltunk ki a zsűri elé bemutatkozni. Ekkor még azt gondoltam rengeteg időm lesz a felkészülésre, mondván hogy a döntő „úgyis csak decemberben” lesz, de nagyon gyorsan elrepült az a négy hónap, mialatt számtalan csapatépítő és jótékonysági program színesítette a döntős lányok mindennapjait. A felkészítő tábort követően el is érkezett a várva várt nap - vagyis akkor épp kevésbé várt - a döntő napja. Valójában ekkor eszméltem rá, hogy mibe is csöppentem bele, és hogy ez egy valódi megmérettetés, ahol teljesíteni kell! A színpad számomra egy egészen új környezetet jelentett, és amit nem árt tudni rólam, hogy sohasem szerettem szerepelni, már kiskoromban is mikor bármiféle szereplésre került a sor mindig lámpalázas voltam, de most valahogy mégis sikerült kizárnom ezt a kellemetlen érzést és csak a pillanatnak élve a legjobbat kihozni magamból. Talán ez az, amit szerettem volna bebizonyítani magamnak, hogy igenis képes vagyok leküzdeni e régi félelmemet. Hihetetlen és egyben csodálatos érzés volt, amikor kimondták a nevem, és a fejemre került a kislány koromban megálmodott korona. Utólag visszagondolva pedig az egész műsor és a felkészülés is felejthetetlen élmény marad számomra. Végre felszabadultnak éreztem magam, hiszen már nem volt mi miatt izgulni, és természetesen fülig ért a szám a boldogságtól. Törzsgyökeres szegediként még inkább megtisztelve érzem magam, hogy én képviselhetem szeretett városomat. A jövőben jelentkező, vagy éppen hezitáló lányoknak csak annyit szeretnék javasolni: lépjétek meg, hiszen nincs veszíteni valótok! Csak jó tanácsokkal, hasznos tapasztalatokkal, új barátokkal lehettek gazdagabbak! Természetesen a Szeged Szépe sem csak a szépségéről szól, a beválogatott lányok már mind szépek, valahogy a zsűrinek mégis tudni kell választani közülük. Nálam nagy előny az őszinte mosoly, és a kisugárzás. Nem utolsó sorban pedig az alázatosság is fontos szempont. A bemutatkozó szövegemben elhangzott mottóval szeretnék elköszönni, mely így hangzik: „A szépség önmagában nem elég, kellő eleganciával, intelligenciával és az egyéniség átütő erejével kell párosítani”.


Kékegyi Szimonetta - Szeged Szépe 2016

Kékegyi Szimonetta.pngElsősorban azért jelentkeztem a szépségversenyre, mert nagyon élvezem a versenyhelyzeteket akár sportról, akár ilyen típusú versenyről legyen szó. Eddig csak a Békés megyében rendezett versenyeken indultam el, de a biztatások hatására a Szeged Szépe versenyre is sikerült elég önbizalmat gyűjtenem, hogy kipróbáljam magam. A verseny előtti napokban a próbákon még nyugodt voltam, amit valószínűleg a verseny-tapasztaltságomnak köszönhettem, de amikor elkezdődött a verseny és felléptem a színpadra, nagyon nagy izgalom volt bennem. Ám szerencsére ez nem ment semminek sem a rovására, sikerült magabiztosan mozogni a színpadon. Eljött az eredményhirdetés, ahol kihirdették a két udvarhölgyet és egyszerre elkapott két érzés is, a szomorúság és az izgatottság, mert még meg volt a lehetőség arra is, hogy az én nevemet mondják ki utoljára. Ez, hogy egy színvonalas versenyen ilyen eredményt értem el, önbizalmat adott, hogy folytassam és más rangosabb versenyeken is részt vegyek. Nagyon köszönöm, hogy ott lehettem.


Cvijin Blanka - Szeged Szépe 2015

Cvijin Blanka.png
„Lehet, hogy valaki nem lesz a legnagyobb abban, amit csinál, ám, ha megtesz minden tőle telhetőt, van oka az elégedettségre. " (Louis Zamperini) Nagy elégedettséggel tölt el, hogy a verseny történetében először fordult elő, hogy határon túli lány fejére került a korona. A mintegy kétszáz jelentkezőből elsőnek lenni és a korona büszke viselőjévé válni hihetetlenül jó érzés, megérte végigcsinálni. Külön köszönet a Dolce Dance tánciskolának a csodálatos koreográfiáért és a türelemért, illetve Gera Gábornak, hogy létre jöhetett ez a verseny. Ez a kitüntetés számomra örök élmény marad.


Schvarcz Anett - Szeged Szépe 2014

Anett 2014 királynős kép döntő.jpg„A Szeged Szépe előtt nem sokszor mérettettem meg magam szépségversenyen. Eddig a legbüszkébb egy nemzetközi verseny megyei döntőjén elért eredményemre voltam, itt ugyanis harmadik helyezést értem el 2011-ben. Utána az iskola és a munka miatt a szépségversenyek háttérbe szorultak.  A Szeged Szépére azért jelentkeztem, mert nagyon sok pozitív véleményt hallottam róla, és tetszett, hogy ilyen sok jó program lehetőséget kínál.  Már azt is hatalmas örömmel fogadtam, hogy tovább jutottam a döntőbe, biztos voltam benne, hogy akármilyen helyezést érek el, nagy élményekben lesz részem. Így is történt, a programok alatt összebarátkoztunk a lányokkal, igazi csapattá váltunk. A legjobban Olaszországban éreztem magam. Meglátogattuk a Ferrari Múzeumot Maranelloban, várost nétzünk Velencében, shoppingoltunk Padovában. A döntő napja is vidám hangulatban telt, utoljára elgyakoroltuk a koreográfiákat, profi sminkes és fodrász szépített minket. Úgy gondolom, nagyon erős volt a mezőny, így még az eredményhirdetéskor sem gondoltam, hogy én nyerem meg a versenyt. Amikor kimondták a nevem, alig hittem el, nagyon boldog voltam. Csodálatos érzés volt a színpad közepén állni a gyönyörű koronával a fejemen, ez életem egyik legszebb élménye."


Czibolya Nikolett - Szeged Szépe 2013

Niki 2013 királynős fotó.jpg„Boldog vagyok, hogy a 2013-as Szeged Szépe címet magaménak tudhatom. A májustól decemberig tartó programokon át a döntő napjáig nem izgultam, ugyanis az egész egy utazás volt. Az első napokban számomra még sok idegen emberrel, de a csapatépítés és fotózások után pedig már kedves ismerősökkel és barátokkal sok élményben volt részünk. A döntő napján éreztem először az izgalmat, hogy ez egy verseny és mi is a tét valójában. A célom az volt, hogy bebizonyítsam, hogy alkalmas vagyok a cím elnyerésére és megmutassam magam ezen a nívós rendezvényen, de legfőképp, hogy bizonyítsak önmagamnak. Örömmel tölt el, hogy részese lehettem 19 évesen ennek a programsorozatnak. Szegedi születésem révén büszkeséggel tölt el, hogy én kaphattam a királynői címet, és mivel egyben a verseny fő célja a mellrák elleni harc, ezért is megtisztelő.!"


Csehi Antónia - Szeged Szépe 2012

Antónia.4.jpg„Elsősorban azért jelentkeztem a versenyre, mert szeretem próbára tenni magam és szüleim is mindig támogattak. Amint tudomást szereztem a Szeged Szépe versenyről nem volt kérdés, hogy jelentkezem. Ez volt a harmadik szépségverseny amin részt vehettem és egyben a legszínvonalasabb is! Nagyon nagy öröm fogott el már akkor is, amikor az elődöntőn a 339 lányból bekerülhettem a döntősök közé. A versenynek köszönhetően, csodás embereket, főként lányokat ismerhettem meg. Az elődöntő után sok program várt a döntős lányokra, melyek rengeteg élménnyel gazdagítottak mindenkit. A csapatépítésen ismertük meg egymást igazán, ahol igazi kis csapattá kovácsolódtunk. Itt mindenki bemutathatta a saját tehetségét és személyiségét. Én valójában vidám és könnyen barátkozó típus vagyok, így nem volt nehéz új barátokat szereznem. Izgatottam vártam a döntő napját, hogy megmutathassuk a zsűrinek is, hogy mi miért vagyunk itt, és egyben a mellrák elleni küzdelem fontosságára is felhívjuk a figyelmet! A kemény felkészítőtábor is megtette a hatását, ahol egész napos koreográfiatanulással tökéletesíthettük a színpadon való mozgást. A verseny minden pillanatát élveztem, az elődöntőtől kezdődően mindvégig. Én már akkor nyertesnek éreztem magam mikor ott lehettem a 14 lánnyal a színpadon. Az első kivonulás után is már remekül éreztem magam, úgy gondolom maximálisan teljesítettem vagy legalábbis a zsűri pozitív mosolya örömmel töltött el! Felejthetetlen érzés és egyben élmény marad számomra ez a verseny. A pillanat, amikor engem szólítottak a Szépségkirálynői cím átadásánál váratlanul ért, de ez volt legcsodálatosabb dolog ami velem megtörténhetett!"


Lovas Annabella - Szeged Szépe 2011

2011 - Lovas Annabella.jpg

„Szüleim és barátaim ösztönzésére, de végül saját magam elhatározásából jelentkeztem a IV. Szeged Szépe Szépségkirálynő választásra. Az elődöntő augusztusban került megrendezésre. Továbbjutásom után csak a döntő pillanatára tudtam gondolni, de addig még számos program várt a 13 döntős lányra. Első közös élményünk egy Siófokon töltött hétvége volt, majd Szegeden a Borostyán Birtokon egy csapatépítő tréner segítségével közelebbről is megismertük egymást. Szeptemberben a lányok többsége elutazott Görögországba. A tanulmányaim miatt sajnos nem tudtam velük menni, amit nagyon sajnálok. Egy hetet töltöttek Zakynthos szigetén: hajós kirándulás, napozás, fürdőzés, tengerparti fotózás gazdagította ottlétüket. Októberben betekintést nyertünk a Heti Hetes forgatás kulisszatitkaiba is, ugyanis a műsor meghívott vendégei voltunk. Minden programot élveztem, de legfőképpen a felkészítő tábort, és a koreográfia betanulását. Profi táncos segítségével két nap alatt sajátítottunk el három tánckoreográfiát. Ez is mutatja, hogy milyen jól együtt tudott működni a csapat. Szoros és igazi barátságok alakultak ki, amelyeket a verseny lezárultával is ápolunk. Végig igyekeztem kihozni magamból a maximumot. Egyáltalán nem számítottam a koronára, és hihetetlenül örültem, amikor meghallottam, hogy én lettem az első. A Szeged Szépe a 2011-es év egyik legjobb döntése volt."


Vigmann Bernadett - Szeged Szépe 2010

2010 - Vigmann_Bernadett.jpg„A csapatépítésnek köszönhetően nagyszerű közösség kovácsolódott össze. Profi tréner segítségével jobban megismerhettük egymást, sőt talán saját magunkat is. Érdekes módon elsősorban nem a külső számított, ami alapján a lányok általában megítélik egymást hasonló versenyeken. Ahogy telt az idő mindenki egyre szimpatikusabb lett a szememben, mindenkiben volt valami szép. Nagyon szerettem a felkészítő tábort! Mind a hotelben, mind az étteremben kedvünkre csemegézhettünk a finomságokból, de amikor ránéztem a többi lányra, én inkább salátát és a levest választottam, hogy a döntőre a legjobb formámat mutathassam én is.  A táncórákat szerettem a legjobban, mert imádok táncolni és sokféle, számomra új táncstílust ismertem meg miközben a koreográfiát tanultuk. Az általános ismeretszint felmérésétől mindannyian tartottunk kicsit, de szerencsére ez inkább mindennapos hírekről és az általános tájékozottság felméréséről szólt, bár voltak benne becsapós kérdések is. A verseny alatt nekem nem is számított a végeredmény. Meglepődtem, amikor kimondták a nevem és engem választottak meg Szeged Szépének! Kicsit féltem, hogy hátrányomra válik budapesti lakhelyem, de az eredmény megcáfolta ezt. Nagyon jól éreztem magam a felkészülés hetében és a verseny alatt is, ez volt életem egyik legjobb szépségversenye.”


Béres Zsüliet - Szeged Szépe 2009

2009 - Béres_Zsüliet.jpg„Először jelentkeztem szépségversenyre és utólag nagyon örülök, hogy a Szeged Szépe versenyt választottam. Nagyszerű volt minden, tényleg le a kalappal a szervezők előtt! Nagyon tetszett, hogy nem csak arról az egy napról szólt, amikor kihirdetik a szépségkirálynő-választás győztesét, hanem egy sokkal összetettebb, programokkal színesített felkészülés előzte meg a döntőt. A koreográfia-tanulás nagyon tetszett, mivel korábban több éven keresztül versenyszerűen táncoltam, így az nagyon közel állt hozzám! A felkészítő tábor alatt voltunk hajókázni, filmforgatáson, jókat ettünk-ittunk, wellness programmal kényeztettek minket, amíg elérkezett a döntő napja. Elmondhatatlan érzés volt, amikor a második Szeged Szépe választáson az én fejemre került a korona!”


Nagy Nikolett - Szeged Szépe 2008

2008 - Nagy_Nikolett.jpg„A 2008-as Szeged Szépe választás életem egyik legnagyszerűbb élménye volt. A felkészülés minden napja és maga a verseny is remek élményekkel tett gazdagabbá. Szervezett, közös programokon vettünk részt. Hajóztunk a Tiszán, a fáradtságos próbák után a Gellért szabadidőközpontban töltődhettünk fel. Ezek a programok jó alkalmat teremtettek a résztvevők között új barátságok kötésére. Alapvetően megfontolt, visszafogott, mégis öntörvényű természetűnek tartom magam, egyedi világlátással. Ebből adódóan, még ha mély barátságokat nem is alakítottam ki, az itt eltöltött idő felejthetetlen számomra. Egy szépségverseny segít közelebb kerülni belső világunkhoz. Hiszem és vallom: itt nem „csak” a külső méretik meg. Úgy gondolom, minden a fejben dől el, ez mentális verseny is egyben. Ha valaki magabiztosságot és belülről áradó harmóniát sugároz az már meg is nyerte magának a zsűrit. Megtisztelő volt, hogy a zsűri engem választott és én lehettem a 2008-as Szeged Szépe szépségkirálynő.”

Jelentkezz MOST!

Töltsd ki néhány perc alatt!

szegedszepe

Öt perc alatt kitöltheted a jelentkezési lapot és esélyes lehetsz a királynői címre! Te is ott lehetsz a döntős lányok között, akikre jobbnál-jobb programok várnak majd!

Jelentkezz most

Kiemelt partnereink

Legyen Ön is a partnerünk!