Bemutatkozás

Köszöntünk a Szeged Szépe hivatalos oldalán

A Szeged Szépe szépségkirálynő-választás 2008-ban került először megrendezésre, több mint egy évtizedes múltjával a magyarországi szépségversenyek élvonalában jegyzik. Teljesen önálló rendezvény, így teljes körű figyelmet kap az emberek illetve a média részéről egyaránt.

A rendezvénysorozat tervezése és szervezése során kiemelt figyelmet fordítunk résztvevőinkre, partnereinkre, megjelenéseinkre, a megvalósítás során nem kizárólag a döntő napjáról szól az esemény. Társadalmi felelősségvállalásunkkal a mellrák elleni küzdelemre és a prevenció fontosságára hívjuk fel a figyelmet, mellette minden évben rászoruló gyermekeket étkeztetünk, tanszerekkel látunk el, illetve állatmenhelyek munkáját segítjük nagy mennyiségű állateledellel, önkéntes munkánkkal egyaránt.

A versenyről

A verseny szabályzata alapján Magyarország területéről országosan bárhonnan lehet jelentkezni, emellett a külföldön élő magyarok, továbbá a Szegedi Tudományegyetem külföldi hallgatói és Szeged testvérvárosaiból is indulhatnak a versenyen. A Szeged Szépére a 15 és 25 év közötti hölgyek jelentkezését várjuk, ám a jelentkezés maximum 30 éves korig lehetséges.

A döntőbe került lányokra csapatépítés vár,  ahol különböző játékos, kreatív feladatok elvégzése közben ismerhetik meg egymást a lányok a személyiségkalauz segítségével. Ezt követően számos közös programot szervezünk a nyár folyamán, voltunk már korábban a Forma 1-en, Sziget Fesztiválon, Red Bull Air Race-en, Red Bull F1 Street Parade-en, rendszeres vendégei vagyunk a Balaton Soundnak. 2011-ben elvittük a döntős lányokat Görögországba Zakynthos szigetére, ahol tengerparti fotózást szerveztünk nekik. 2013-ban a Red Bull főhadiszállásán jártunk a Hangar-7-ben Salzburgban, 2014-ben pedig a Ferrari fellegvárában az olaszországi Maranello-ban és természetesen Velencét sem hagytuk ki.  A döntőt megelőzően három napos felkészítő tábor vár a lányokra, ahol elsajátítják a rendezvény koreográfiájához szükséges tánclépéseket, színpadi mozgást tanulnak. Folyamatosan a lányok kényelmét és elégedettségét tartjuk szem előtt.

Miért érdemes jelentkezni, miben különbözünk másoktól?

Ha szeretnél tiszta versenyben részt venni, akkor válassz minket! Ellenben más szépségversenyekkel, nálunk biztos lehetsz benne, hogy tiszta versenyben veszel részt, a transzparenciát maximálisan garantáljuk mindenki számára. Azért is jelentkezz mert a felkészítő tábort exkluzív körülmények között szervezzük, mellette számos programmal színesítjük a nyaratokat! Jelentkezz ha szívesen részt vennél jótékonysági programokban, segítenél rászoruló gyermekeknek, állatmenhelyen vagy jelentkezéseddel támogatnád a mellrák elleni küzdelemre történő figyelemfelhívást. Azért jelentkezz, mert ha döntőbe kerülsz, már biztos, hogy sok-sok ajándékot kapsz! Minden döntős lány fürdőruhákat, felsőket, különböző tárgynyereményeket kap, vásárlási utalványokat függetlenül attól, hogy bármilyen helyezést ér majd el a versenyen! A szépségkirálynő minden évben egy 14 darab VS1 és VVS1 tisztaságú, modern csiszolású gyémántokból álló, korona alakú fehérarany gyűrűt kap, melyet kizárólag a Szeged Szépére terveztek! Ezen felül a különdíjasok is egyéb ajándékokban részesülnek: utazás, portfólió-fotózás, modellügynökség-szerződés, ajándékcsomagok, a szponzorok felajánlásával. Jelentkezz, mert új barátokra, barátnőkre találhatsz, akikkel a verseny után is találkozhatsz majd, programokat akkor is szervezünk nektek.

Tervezett programok

▪ Elődöntő – Tisza Dokk Yacht Club – Szeged, 2019. június 29.
▪ Balaton Sound – Zamárdi - 2019. július 6.
▪ Zártkörű csapatépítés - Zsombó, 2019. július 12.
▪ Villányi-Balatoni hétvége – Villány, Siófok, 2019. július 26-28.
▪ Forma 1 Magyar Nagydíj, afterparty – Budapest, 2019. augusztus 4.
▪ Szeged Szépe wellness hétvége – Lipót, 2019. szeptember 6-8.
▪ ÁGOTA-s gyermekek étkeztetése, ajándékozása, 2019. szeptember 13.
▪ KOCH-Borászat pincelátogatás, 2019. szeptember 27.
▪ Mercedes-gyár látogatás – Kecskemét – 2019. október 18.
▪ Ferrari-gyár látogatás – Maranello, Velence (IT) 2019. november 1-3.
▪ Állatmenhelyek segítése országosan – 2019. november 1. – 2020. március 31.
▪ Felkészítő tábor – koreográfiatanulás 2019. november 27-29.
▪ XII. Szeged Szépe Jótékonysági Gálaest – IH Rendezvényközpont - Szeged, 2019. november 30. 19:00 – 22:00
▪ Egész évben exkluzív fotózási lehetőségek, további megjelenések.
▪ Balaton Sound – Zamárdi - 2020. július 8-12.

A programokon a megjelenés nem kötelező, kivéve a csapatépítés, felkészítő tábor és XII. Szeged Szépe Gálaest, többi mind szabadon választható.

Látogasd meg Facebook oldalunkat is: www.facebook.com/szegedszepe

A döntőről

2019. novmber 30-án kerül megrendezésre.

A döntőbe került lányok szépségét szakmai zsűri értékeli három vonulás során: utcai viselet, fürdőruhás viselet és alkalmi viselet tekintetében. A pontozásnál figyelembe veszik az arányos alakot, az arc szépségét, ezek mellett az összhatást, a kisugárzást. Fontos, hogy a szépségen túl egy általános műveltségi tesztet töltenek ki a döntősök melynek eredménye szintén befolyásolja a dobogós helyek sorsát. Az első három helyezésen túl a pontozás eredményétől függetlenül teljesen szakmai alapon: Modell, Fitness Modell, Miss Charity és Miss Talent különdíjak is várnak a versenyzőkre.

A zsűriben vendégünk volt már többek között Zimány Linda - modell, műsorvezető, 2006-ban a Miss Balaton szépségkirálynője,  Debreczeni Zita - modell, fotós, 2001-ben a Miss Balaton második udvarhölgye, Stedra Szabina – modell, fotómodell, 2001-ben a Miss Hungary győztese, Bodri Krisztina – modell, 2007-ben a Miss World Hungary szépségkirálynője, Gregori Dóra - modell, fotómodell, Miss Hungary 2010 szépségkirálynő, Szikszai Johanna - modell, fotómodell, Elite model Look 2007, Pálinkó Lujza - táncos, többszörös országos verseny nyertese, az RTL Klub Szombat Esti Láz című műsorának táncoktatója, a Magyar Táncsport Szakszövetség pontozó bírója, Kulcsár Edina – a Miss World Hungary 2014-es szépségkirálynője, a Miss World világverseny második helyezettje, a 2014-es Miss Europe cím birtokosa, Dr. Bajusz Huba - plasztikai sebész, Dr. Deák István, a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi karának dékánhelyettese,  Dr. Győrfi Pál - az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR igazgatója,  Juronics Tamás - Kossuth-díjas táncművész, koreográfus, a Szegedi Kortárs Balett művészeti vezetője, Pindroch Csaba - színész, színművész, a Rippel-fivérek - artistaművész testvérpár, a Rippel Akadémia alapítói, kilencszeres világrekorderek, Dr. Bohács Zsolt - Világ-, és Európa bajnok kenus, Gyökös Lajos - Világ és Európa bajnok kajakos.

2012-ben rendezvényünk fővédnöke Dr. Göndöcs Zsigmond - a Magyar Vöröskereszt elnöke, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója volt.

Jelentkezz MOST!

Töltsd ki néhány perc alatt!

szegedszepe

Öt perc alatt kitöltheted a jelentkezési lapot és esélyes lehetsz a királynői címre! Te is ott lehetsz a döntős lányok között, akikre jobbnál-jobb programok várnak majd!

Jelentkezz most

Kiemelt partnereink

Legyen Ön is a partnerünk!