Bemutatkozás

Köszöntünk a Szeged Szépe hivatalos oldalán

A Szeged Szépe szépségkirálynő-választás 2008-ban került először megrendezésre, tíz év elteltével a nívós magyarországi szépségversenyek élvonalában jegyzik. Teljesen önálló rendezvény, így teljes körű figyelmet kap az emberek illetve a média részéről egyaránt.

Rendezvényünk tervezése, szervezése során kiemelt figyelmet fordítunk partnereinkre, jelentkezőinkre, megjelenéseinkre, az érdeklődők maximális elégedettségét tartjuk szem előtt. A megvalósítás során nem kizárólag a döntő napjáról szól az esemény, hanem évközben számos programmal hívjuk fel eseményünkre, azon túl a mellrák elleni küzdelemre és a prevenció fontosságára a figyelmet.

A versenyről

A verseny szabályzata alapján az országból bárhonnan lehet jelentkezni, emellett a külföldön élő magyarok, továbbá a Szegedi Tudományegyetem külföldi hallgatói és Szeged testvérvárosaiból is indulhatnak a versenyen. A Szeged Szépére a 15 és 25 év közötti hölgyek jelentkezését várjuk.

A döntőbe került lányokra csapatépítés vár,  ahol különböző játékos, kreatív feladatok elvégzése közben ismerhetik meg egymást a lányok a személyiségkalauz segítségével. Ezt követően számos közös programot szervezünk a nyár folyamán, voltunk már korábban a Forma 1-en, Szigeten, Red Bull Air Race-en, Red Bull F1 Street Parade-en, Balaton Sound-on, jobbnál-jobb bulikban, rendszeres vendégei vagyunk a Szegedi Ifjúsági Napoknak. 2011-ben elvittük a döntős lányokat Görögországba Zakynthos szigetére, ahol tengerparti fotózást szerveztünk nekik. 2013-ban a Red Bull főhadiszállásán jártunk a Hangar-7-ben Salzburgban, 2014-ben pedig a Ferrari fellegvárában az olaszországi Maranello-ban és természetesen Velencét sem hagytuk ki.  A döntőt megelőzően három napos felkészítő tábor vár a lányokra, ahol elsajátítják a rendezvény koreográfiájához szükséges tánclépéseket, színpadi mozgást tanulnak. A lányok kényelméről a szervezők és a szponzorok gondoskodnak, szállásukat a Hotel Novotel Szeged, étkezésüket pedig Szeged legjobb étterme, a John Bull Pub biztosítja.

Miért érdemes jelentkezni, miben különbözünk másoktól?

Ha szeretnél tiszta versenyben részt venni, akkor válassz minket! Ellenben más szépségversenyekkel, nálunk biztos lehetsz benne, hogy tiszta versenyben veszel részt, a transzparenciát maximálisan garantáljuk mindenki számára. Azért is jelentkezz mert a felkészítő tábort exkluzív körülmények között szervezzük, mellette számos programmal színesítjük a nyaratokat! Jelentkezz ha szívesen részt vennél jótékonysági programokban, segítenél rászoruló gyermekeknek, állatmenhelyen vagy jelentkezéseddel támogatnád a mellrák elleni küzdelemre történő figyelemfelhívást. Azért jelentkezz, mert ha döntőbe kerülsz, már biztos, hogy sok-sok ajándékot kapsz! Minden döntős lány fürdőruhákat, felsőket, különböző tárgynyereményeket kap, vásárlási utalványokat függetlenül attól, hogy bármilyen helyezést ér majd el a versenyen! A szépségkirálynő minden évben egy 14 darab VS1 és VVS1 tisztaságú, modern csiszolású gyémántokból álló, korona alakú fehérarany gyűrűt kap, melyet kizárólag a Szeged Szépére terveztek! Ezen felül a különdíjasok is egyéb ajándékokban részesülnek: utazás, portfólió-fotózás, modellügynökség-szerződés, ajándékcsomagok, a szponzorok felajánlásával. Jelentkezz, mert új barátokra, barátnőkre találhatsz, akikkel a verseny után is találkozhatsz majd, programokat akkor is szervezünk nektek.

Tervezett programok

▪ Elődöntő – Tisza Dokk Yacht Club – Szeged, 2018. június 24.
▪ Zártkörű csapatépítés - Zsombó, 2018. július 13.
▪ Forma 1 Magyar Nagydíj, afterparty Symbol Budapest VIP, 2018. július 29.
▪ Villányi-Balatoni hétvége – Villány, Siófok, 2018. augusztus 10-12.
▪ Szeged Szépe wellness hétvége – Lipót, 2018. szeptember 7-9.
▪ ÁGOTA-s gyermekek étkeztetése, ajándékozása, 2018. szeptember 14.
▪ KOCH-Borászat pincelátogatás, 2018. szeptember 29.
▪ Mercedes-gyár látogatás – Kecskemét – 2018. október 19.
▪ Ferrari-gyár látogatás – Maranello, Velence (IT) 2018. november 2-4.
▪ Tappancs Állatmenhely segítése – Szeged - 2018. november 29.
▪ Szegedi Vadaspark – állatkerti állatok segítése – 2018. november 30.
▪ Felkészítő tábor – Novotel Hotel Szeged**** 2018. december 6-8.
▪ XI. Szeged Szépe Jótékonysági Gálaest – IH Rendezvényközpont - Szeged, 2018. december 8. 19:00 – 22:00
▪ Egész évben exkluzív fotózási lehetőségek, további megjelenések.
▪ Balaton Sound 2019. július 3-7.

A programokon a megjelenés nem kötelező, kivéve a csapatépítés, felkészítő tábor és Szeged Szépe döntő gálaest, többi mind szabadon választható.

Látogasd meg Facebook oldalunkat is: www.facebook.com/szegedszepe

A döntőről

2018. december 8-án kerül megrendezésre.

A döntőbe került lányok szépségét szakmai zsűri értékeli három kategóriában: utcai viselet, fürdőruha, alkalmi viselet. A pontozásnál figyelembe veszik az arányos alakot, az arc szépségét, ezek mellett az összhatást, a kisugárzást. Fontos, hogy a szépségen túl egy általános műveltségi tesztet töltenek ki a döntősök melynek eredménye szintén befolyásolja a dobogós helyek sorsát.

A zsűriben vendégünk volt már többek között Zimány Linda - modell, műsorvezető, 2006-ban a Miss Balaton szépségkirálynője,  Debreczeni Zita - modell, fotós, 2001-ben a Miss Balaton második udvarhölgye, Stedra Szabina – modell, fotómodell, 2001-ben a Miss Hungary győztese, Bodri Krisztina – modell, 2007-ben a Miss World Hungary szépségkirálynője, Gregori Dóra - modell, fotómodell, Miss Hungary 2010 szépségkirálynő, Szikszai Johanna - modell, fotómodell, Elite model Look 2007, Pálinkó Lujza - táncos, többszörös országos verseny nyertese, az RTL Klub Szombat Esti Láz című műsorának táncoktatója, a Magyar Táncsport Szakszövetség pontozó bírója, Kulcsár Edina – a Miss World Hungary 2014-es szépségkirálynője, a Miss World világverseny második helyezettje, a 2014-es Miss Europe cím birtokosa, Dr. Bajusz Huba - plasztikai sebész, Dr. Deák István, a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi karának dékánhelyettese,  Dr. Győrfi Pál - az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR igazgatója,  Juronics Tamás - Kossuth-díjas táncművész, koreográfus, a Szegedi Kortárs Balett művészeti vezetője, Pindroch Csaba - színész, színművész, a Rippel-fivérek - artistaművész testvérpár, a Rippel Akadémia alapítói, kilencszeres világrekorderek, Dr. Bohács Zsolt - Világ-, és Európa bajnok kenus, Gyökös Lajos - Világ és Európa bajnok kajakos.

2012-ben rendezvényünk fővédnöke Dr. Göndöcs Zsigmond - a Magyar Vöröskereszt elnöke, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója volt.

Jelentkezz MOST!

Töltsd ki néhány perc alatt!

szegedszepe

Öt perc alatt kitöltheted a jelentkezési lapot és esélyes lehetsz a királynői címre! Te is ott lehetsz a döntős lányok között, akikre jobbnál-jobb programok várnak majd!

Jelentkezz most

Kiemelt partnereink

Legyen Ön is a partnerünk!