Az esztétikai megjelenés és egészség fontos számunkra!

SZT.GELLÉRT.kicsi.pngEbben a Dél-Magyarországon egyedülállóan felszerelt Szent Gellért Magánklinika kiváló orvosai segítenek nekünk. Az elmúlt évek több királynő jelöltje köszönheti mosolyát Dr. Bajusz Örsnek, aki az esztétikai fogászat, aki a tökéletesen rózsaszín fogíny, a fogászati implantátumok, és fogbeültetések szakértője. Dr. Bajusz Huba plasztikai sebész neve ismert a magyar hölgyek körében. Sok ezres műtéti múltja és szakmai tapasztalata révén hasznos és őszinte tanácsokkal szolgál a gyönyörű és csak minimális esztétikai korrekciót igénylő, de annál érdeklődőbb lányoknak is.

Egyedi pólót szeretnél?

onlinepolo.pngAz onlinepolo.hu már négy éve a Szeged Szépe szépségkirálynő-választás megbízható partnere. Együttműködésünk alapja a precizitás, pontosság és rugalmasság. Tervezd meg saját pólódat és rendeld meg Te is az onlinepolo.hu weboldaláról, lehetőségeidnek csak fantáziád szabhat határt! Ha egyedi pólót vagy ajándéktárgyat szeretnél, akkor ők azok, akiket keresel!

www.onlinepolo.hu

John Bull Pub Szeged

johnbull.pngEgy szépségversenyen elengedhetetlen, hogy az indulók a legjobban mutassanak a színpadon. Versenyzőink legtöbbje hosszú hónapokat szánt arra, hogy alakját a lehető legjobb formába hozza. Ezt a sok befektetett energiát mi sem tehetjük kockára! Így 2011-ben is – ahogy eddig minden évben – a lányok egészséges étkeztetését bátran bízzuk a szegedi John Bull Pub étteremre!

www.johnbullpubszeged.hu

Ha tánc, akkor Dolce Dance!

dolce.pngA verseny résztvevői között voltak már profi táncos múlttal rendelkezők, lelkes amatőrök és olyanok is, akik eddig még csak a szórakozóhelyek parkettjén csillogtatták tánctudásukat. Olyan azonban még nem volt, akiből a Dolce Dance csapata ne hozta volna ki néhány nap alatt a legjobbat! A Dolce Dance három éve segíti a Szeged Szépe rendezvények színvonalának emelését a színpadi mozgás és a koreográfia megalkotásával, betanításával!

www.dolce-dance.com

Jelentkezz MOST!

Töltsd ki néhány perc alatt!

szegedszepe

Öt perc alatt kitöltheted a jelentkezési lapot és esélyes lehetsz a királynői címre! Te is ott lehetsz a döntős lányok között, akikre jobbnál-jobb programok várnak majd!

Jelentkezz most

Kiemelt partnereink

Legyen Ön is a partnerünk!