Cvijin Blanka Szeged Szépe 20152015. 12. 05.

2015 Szeged Szépe - gálaest eredmény weboldal.png

Mintegy kétszázan jelentkeztek az idei Szeged Szépe versenyre, melynek teltházas, divatbemutatóval és táncprodukciókkal színesített hétvégi gáláján a zsűri a vajdasági származású, 19 esztendős Cvijin Blankát választotta a legszebbnek. Ez az első alkalom a verseny történetében, hogy határon túli lány lett a szépségkirálynő.

Nagy készülődés előzte meg a VIII. Szeged Szépe Gálaestet, a döntős lányok a Dolce Dance tánciskola jóvoltából külön tánckoreográfiával készültek, hogy elkápáztassák a zsűrit, illetve a hagyományoknak megfelelően táncbemutatók színesítették a gálát. A gyönyörű hölgyeken kívül a legnagyobb sikert kétség kívül Tabatabai Nejad Flóra aratta, a fiatal tehetség a TV2 Az ének iskolájának felfedezettje Carusoval nyitott, aminek óriási sikere volt. A fergeteges hangulatú gálán többek között az SZTE Cheerleading Csapat és az SZTE Girly Dance táncbemutatói, Kathia Dobó divattervező bemutatója és a Pálinkó Lujza Tánciskola produkciója szórakoztatta a nagyérdeműt az IH Rendezvényközpontban. Mint minden szépségkirálynő-választáson, itt is több oldalukat megmutatták a döntős lányok, My77 fürdőruhákban is láthatták őket a résztvevők, míg elegáns ruháikat a Kazinczy szalon biztosította a gálaestre.

A zsűriben ezúttal is közismert, szakmájukban elismert és társadalmilag hiteles személyek foglaltak helyet. Gera Gábor főszervező elmondta, mivel a mellrák elleni küzdelemre szeretnék immár nyolc éve ráirányítani a figyelmet, nem volt nehéz rangos személyeket megnyerni versenyükhöz. Így Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője mellett a gálaesten pontozott Juronics Tamás Kossuth-díjas magyar táncművész és koreográfus, a Szegedi Kortárs Balett művészeti vezetője, Pálinkó Lujza versenytáncos, 20-szoros magyar bajnok, az RTL Klub Szombat Esti Láz című műsorának zsűritagja, a Magyar Táncsport Szakszövetség pontozó bírója és Német Ferenc, a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai kamara országos szervezetének elnöke. Schvarcz Anett, a Szeged Szépe 2014 szépségkirálynő cím tulajdonosa is helyet foglalt a zsűriben, illetve Miskolczi Ágnes, a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központ kiemelt programszervezője. „A zsűritagok teljesen eltérően pontozták a hölgyeket, így a pontösszesítésnél kiderült, hogy nagyon ellentétes vélemények voltak. Ez egy kicsit meglepő volt” – jegyezte meg Gera Gábor, a verseny főszervezője, aki rendkívül büszke arra, hogy immár nyolcadik éve sikeres a Szeged Szépe. A gálával közel sincs vége a Szeged Szépe programjainak, az idei döntős lányokkal a 2016-os Balaton Soundon is lehet majd találkozni, a közeljövőben pedig jótékonysági rendezvényeken vesznek részt, például mellrák elleni prevenciós programon. Gera Gábortól megtudtuk, egy állatmenhelyet is meglátogatnak a szépségek, ahol egy egész napig segédkezni fognak a lányok, és természetesen adományt is visznek. „Mivel nagyon sok szépségverseny van Magyarországon, nyolc évvel ezelőtt nem gondoltam, hogy ennyire népszerű lesz a Szeged Szépe, amit az is bizonyít, hogy mintegy kétszázan jelentkeztek idén, egyre többen határainkon kívülről mérettetik meg magukat, és a gálánk is teltházas volt” – mondta el a főszervező. Szerinte az is hozzájárul a verseny népszerűségéhez, hogy szinte egyedülálló módon jótékonysági cél mellé álltak ki.

A zsűri döntése értelmében Cvijin Blanka lett a Szeged Szépe 2015 szépségkirálynő cím tulajdonosa. Blanka nagy vágya, hogy elismert diplomataként körbeutazza a világot. Szabadidejében sokat olvas, szeret modellkedni, fotózásokon és kifutón egyaránt szerepelni. Az első udvarhölgy a szintén 19 éves Kiss Bianka lett. A jászszentlászlói fiatal Kiskunhalason vállalkozó és bérügyintézőnek tanul a II. Rákóczi Ferenc Szakközépiskolában. Második udvarhölgynek Tiricz Nikolettet választotta a zsűri, aki bugaci születésű, a Szeged Szépe előtt mar részt vett egy-két szépségversenyen es októberben egy vendéglátóhely arca lett. Különdíjakat is kiosztottak, Szabó Kingának ítélték oda a fitness különdíjat, míg a modell kategória nyertese Papp Kitti lett. forrás: szegedma.hu

Jelentkezz MOST!

Töltsd ki néhány perc alatt!

szegedszepe

Öt perc alatt kitöltheted a jelentkezési lapot és esélyes lehetsz a királynői címre! Te is ott lehetsz a döntős lányok között, akikre jobbnál-jobb programok várnak majd!

Jelentkezz most

Kiemelt partnereink

Legyen Ön is a partnerünk!