XI. Szeged Szépe gálaest Tánc & Zene & Divat Show2018. 12. 01.

Szeged Szépe Döntő 2076.png

2018. december 8-án 19:00-tól kerül megrendezésre a XI. Szeged Szépe szépségkirálynő-választás gálaestje az IH Rendezvényközpontban.

A rendezvényen egy fantasztikus táncos show keretein belül mutatkoznak be a Szeged Szépe döntős lányok határon innen és határon túlról. A műsorban a Dolce Dance Tánciskola és Pálinkó Lujza Tánciskola táncprodukcióit, a My77 és a Kazinczy Szalon divatbemutatóit láthatja majd a közönség. Megtudhatjuk, hogy ki nyeri el a 2018-as Szeged Szépe címet, az est végén kinek a fejére kerül a Szeged Szépe korona.

Az est folyamán fellép a TV2 „Ének Iskolája” és a „Sztárban sztár +1 kicsi” műsorából ismert, számos nemzetközi énekversenyt megnyert Tabatabai Nejad Flóra, mellette az X-faktorból megismert és 2016-ban Dunakanyar Hangja első helyezettje, 2017-ben a Premier Művészeti verseny felnőtt kategóriájának 2. helyezettje Ancsányi Ivett zenekarával, illetve Zabos Regina - a 2015-ben Fehérvár Hangja, 2017-ben az I. Golden Voice Hungary országos énekverseny pop kategóriájának nyertese fog énekelni a közönségnek.br />
Fellépnek a 2018-as Golden Voice Hungary országos tehetségkutató verseny nyertesei, különdíjasai, pop és musical előadásokkal kápráztatják majd el a közönséget.

Támogasd Te is részvételeddel a mellrák elleni küzdelmet ✓

A zsűriben közismert, szakmájukban elismert és társadalmilag hiteles személyeket látunk vendégül. A hölgyeket minden zsűriző saját meglátása alapján, azonos szempontok figyelembevételével fog pontozni, mint minden évben, 100%-osan tiszta versenyben kerülnek megmérettetésre a lányok.

A zsűriben helyet foglal:

  • Kiss Daniella – szépségkirálynő, a Miss World Hungary 2015 címének birtokosa
  • Pálinkó Lujza – versenytáncos, 20-szoros magyar bajnok, az RTL Klub Szombat Esti Láz című műsorának állandó zsűritagja, a Pálinkó Lujza Tánciskola alapítója.
  • Győrfi Pál – az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR igazgatója
  • Rippel Feri – a Rippel Brothers előadóművésze és a Rippel Brothers Akadémia alapítója
  • mellettük a rendezvény és a mellrák elleni küzdelem támogatói.
Műsorvezetők:
  • Gombár Gábor
  • Varga Petra
Belépőjegyek:
elővételben: 2.000 Ft.
a rendezvény napján: 2.500 Ft.
az IH Rendezvényközpontban kaphatók.
VIP belépő: 3.000 Ft. /Színpad & kifutó előtti területen, kizárólag elővételben, korlátozott darabszámban/

VIP-asztal /10 fő/ elővételben: 30.000 Ft.

A rendezvényt követően HIVATALOS AFTERPARTY a Retro Klubban, ahova a Szeged Szépe karszalaggal éjfélig a belépés díjtalan.

Mindenkit várunk sok szertettel, a rendezvény bevételét a mellrák elleni küzdelemre fordítjuk.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/515631685588874/

Jelentkezz MOST!

Töltsd ki néhány perc alatt!

szegedszepe

Öt perc alatt kitöltheted a jelentkezési lapot és esélyes lehetsz a királynői címre! Te is ott lehetsz a döntős lányok között, akikre jobbnál-jobb programok várnak majd!

Jelentkezz most

Kiemelt partnereink

Legyen Ön is a partnerünk!